Compania Internaţională de Asigurări „TRANSELIT” S.R.L.

     Multstimate Domn / Doamnă,

     Compania Internaţională de Asigurări „TRANSELIT” S.R.L. este o societate de asigurări generale, fondată în anul 2002. Obiectul principal al companiei este de a oferi soluţii financiare complete pentru a proteja persoanele şi organizaţiile în cazul apariţiei unor situaţii, pierderi neaşteptate. De la bun început Compania a pus un mare accent pe relaţiile cu clienţii, grija şi siguranţa lor. De aici şi sloganul Companiei Internaţionale de Asigurări „TRANSELIT” S.R.L. „Oriunde şi oricând împreună!”.

     Compania dezvoltă în prezent parteneriat cu aşa întreprinderi ca: S.A. „Supraten”, “ Nefis” SRL, “ Maurt” SRL, “Agat-D” SRL, F.P.C. “CONFORT” S.R.L., Serviciul de Informaţii şi Securitate al R.M., Detaşamentul Situaţii Excepţionale al MAI R.M., Uniunea Conducătorilor Auto din R.M., Inspectoratul Fiscal Principal de Stat, Serviciul Protecţie şi Pază de Stat, Ambasada SUA în R.M.

     Conform rezultatelor aprobate de către Comisia Naţională a Pieţei Financiare a R.M., pentru anul 2011 compania a înregistrat următorii indicatori ai activităţii economico-financiare: încasări de prime de asigurare – 24 998 569 lei, plăţi ale despăgubirilor de asigurare – 6 340 394 lei, profitul net al perioadei de gestiune – 1 512 227 lei.

     Compania Internaţională de Asigurări „TRANSELIT” S.R.L. este prezentă pe întreg teritoriul R.M. cu trei oficii înregistrate la Camera Înregistrării de Stat a R.M. în oraşele Chişinău, Bălţi, Edineţ şi reprezentanţe în fiecare centru raional.

     Compania Internaţională de Asigurări „TRANSELIT” S.R.L. are încheiat contract de reasigurare şi reasigură tipurile de asigurări facultative cu Societatea germană de asigurări şi reasigurări „Hannover Re”, al treilea cel mai mare reasigurător din lume cu o cifră de afaceri de 11 miliarde de euro în 2011 şi deţine Ratingul Internaţional Standard & Poor’s AA- «Very Strong» (Foarte puternic) şi A.M. Best A «Excellent». Hannover Re are relaţii de parteneriat cu peste 5000 companii de asigurări din 150 de ţări.

     Compania Internaţională de Asigurări „TRANSELIT” S.R.L. are încheiat contract de asistenţă pentru asigurarea medicală de călătorii în străinătate cu Societatea Internaţională de Asistenţă CORIS International fondată în 1987, astăzi avînd o prezenţă în mai mult de 40 de ţări pe 5 continente.

      Cu speranţa unei conlucrări fructuoase şi reciproc avantajoase Vă propunem peste 20 de tipuri de asigurări şi o asistenţă impecabilă în domeniu.

Cu un deosebit respect,


Director General

CIA „TRANSELIT” SRL                                                                               Ciumac Nicolae